Informatikai szolgáltatások széles skálája Pécsen és környékén.
ESET 2022-es verzió
Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ESET otthoni termékek legújabb, 2022-es verziói már elérhetőek.

Vírusvédelem - ESET NOD32

NOD32

Ahhoz hogy számítógépe megfelelően működjön, elengedhetetlen a legmegbízhatóbb vírusvédelmi szoftverek használata. Napjainkban az interneten jelenlévő kártevők percek alatt képesek megfertőzni egy védtelen komputert, ha ez bekövetkezett, segítünk a hibát elhárítani és tanácsokkal, kész megoldásokkal tudunk szolgálni, hogy ilyen többet ne fordulhasson elő Önnel.

Az elmúlt évek során több mint száz ügyfelünknél vezettünk be ESET vírusvédelmi megoldásokat és örömünkre szolgál, hogy ezen ügyfeleinknél 100%-ban megszűntek a vírusok okozta kellemetlenségek. Bátran ajánljuk az ESET szoftvereket mind magán, mind céges felhasználásra, keressen minket, hogy az Ön igényeire szabott konstrukciót állíthassuk össze! Vegye fel felünk a kapcsolatot, hogy közösen kiválaszthassuk az Önnek legmegfelelőbb terméket és egyedi árajánlatot adhassunk!

Diákoknak, pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak és nyugdíjasoknak az otthoni használatra szánt termékek listaárából 50% kedvezményt biztosítunk.

Non-profit oktatási, kulturális és egészségügyi intézményeknek 50%, állami költségvetésű intézményeknek és önkormányzatok részére 20% kedvezményt tudunk biztosítani minden termék árából.

ESET szakértő partner 2019 minősítéssel rendelkezünk.