Informatikai szolgáltatások széles skálája Pécsen és környékén.
ESET 10-es verziók
Megérkezett az ESET otthoni szoftverek 10-es verziója.
Új termékek és funkciók jelentek meg!

Megérkezett az ESET otthoni szoftverek 10-es verziója

ESET NOD32 Antivirus 10

Az ESET NOD32 Antivirus 10 a legendás ESET NOD32 motorral teljeskörű védelmet biztosít a kártevőkkel szemben, az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel. Játékos üzemmód használatával megszakítás nélkül élvezheti a játékélményt és a filmeket. A legújabb verzió számos belső fejlesztést is hozott, többek között védelmet a script-alapú támadásokkal szemben.

ESET Internet Security 10

Az ESET Internet Security 10 a legendás ESET NOD32 motorral teljes körű védelmet biztosít a kártevőkkel szemben, az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel. A zsarolóprogramok elleni védelem olyan típusú kártevők ellen is védelmet nyújt, amelyek zárolják vagy titkosítják személyes adatait, és váltságdíjat követelnek értük. A legújabb verzió számos belső fejlesztést is hozott, többek között védelmet a scriptalapú támadásokkal szemben.

ESET Smart Security® 10 Premium

Nyugodtan használhatja digitális eszközeit, a biztonságáról az ESET legteljesebb védelme gondoskodik. Az ESET Smart Security® Premium mindenki számára optimális választás, tökéletesen megtestesíti a pontos, gyors felismerést és a könnyű kezelhetőséget. Az ESET Smart Security® Premium tartalmazza az ESET által fejlesztett összes védelmi funkciót. Az ESET díjnyertes vírus- és kémprogramvédelme mellett egyszerű jelszókezelést, pendrive titkosítást és webkamera-védelmet is biztosít, emellett ellenőrizheti vele Wi-Fi routere biztonsági szintjét is. Netbank- és tranzakcióvédelem modulja biztonságos online banki ügyintézést tesz lehetővé, Lopásvédelmi funkciója pedig segít megtalálni elveszett, eltulajdonított laptopját.

Ingyenes áttérés

Az új verziókra történő áttérés érvényes licencszerződéssel rendelkező ügyfelek részére díjmentesen elvégezhető.