Informatikai szolgáltatások széles skálája Pécsen és környékén.
ESET 2021-es verzió
Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ESET otthoni termékek legújabb, 2021-es verziói már elérhetőek.

A 2021-es verzió újdonságai

WMI Scanner - ÚJ funkció

Árulkodó jeleket keres arra vonatkozóan, hogy találhatók-e fertőzött fájlok vagy rosszindulatú szoftverek adatként beágyazva a Windows Management Instrumentation-ben (amely a Windows környezetében lévő eszközöket és alkalmazásokat vezérlő eszközök csoportja).


Rendszerleíró-adatbázis ellenőrzés - ÚJ FUNKCIÓ

Árulkodó jeleket keres arra vonatkozóan, hogy találhatók -e fertőzött fájlok vagy rosszindulatú szoftverek adatként beágyazva a Windows Rendszerleíró-adatbázisában (amely a Microsoft Windows operációs rendszer alacsony szintű beállításainak és a registry bejegyzéseket használó alkalmazások hierarchikus adatbázisa).


gépi tanulás

Fejlett gépi tanulás - TOVÁBBFEJLESZTETT

Az ESET gépi tanuláson alapuló technológiája az ESET LiveGrid felhőalapú megoldást kiegészítve, lokálisan működik. Kifejezetten a fejlettebb, eddig nem ismert kártevők észleléséhez fejlesztettük ki, hogy a lehető legkevesebb téves riasztás mellett kiemelkedő felismerési arányt biztosíthassunk. Kiválóan teljesít a zsarolóvírusok elleni védelemben is. Szem előtt tartottuk, hogy a funkció erőforrásigénye a lehető legalacsonyabb maradjon, így Ön zavartalanul, lassulás nélkül használhatja eszközét.


összekapcsolt otthon

Összekapcsolt otthon - TOVÁBBFEJLESZTETT

Lehetővé teszi, hogy tesztelje otthoni routerének sérülékenységeit, például gyenge jelszavakat vagy elavult firmware-t, valamint útmutatást és könnyen hozzáférhető listát kínál a routerhez csatlakoztatott eszközökről (okostelefonok, intelligens eszközök), a továbbfejlesztett eszközészlelés segítségével, hogy láthatóvá tegye, kik csatlakoztak eszközéhez. (eszköznév, IP-cím, MAC-cím stb.) Lehetővé teszi az okoseszközök sebezhetőségének átvizsgálását, és javaslatokat ad a lehetséges problémák megoldására.


Netbank- és tranzakcióvédelem - TOVÁBBFEJLESZTETT

Biztonságos böngészőn keresztül aggodalom nélkül fizethet online és bármilyen támogatott böngészőt alapértelmezés szerint biztonságos módban futtathat (a megfelelő beállítás után). Automatikusan megvédi Önt az internetes banki szolgáltatások és a webalapú kriptopénztárcák elérése közben. Titkosítja a billentyűzet és a böngésző közötti kommunikációt a biztonságosabb tranzakciók érdekében, és értesíti Önt, ha a szolgáltatást nyilvános Wi-Fi-n használja. Véd a keylogger alkalmazásoktól.


Password manager - TOVÁBBFEJLESZTETT

Tárolhatja és rendezheti jelszavait, automatikusan kitöltheti az űrlapokat, és rendkívül erős titkosított jelszavakat generálhat. Csak a mesterjelszavára kell emlékeznie. Emellett kijelentkezhet minden webhelyről, és távolról is biztonságban tudja tartani a böngészési előzményeket, a Biztonsági jelentés segítségével folyamatosan értesülhet fiókja biztonságáról, és biztonsági figyelmeztetéseket kaphat, ha a jelszavak forognak kockán. Az iOS arcfelismerő funkciója integrálva van, és a kétfaktoros hitelesítés (2FA) a Google Authenticatorral beépíthető a jelszavak biztonságának további javítása érdekében. Töltse le a Password Managert

Érvényes ESET licenccel rendelkező felhasználóink díjmentesen frissíthetnek a 2021-as verzióra, melyet rátelepítéssel végezhetnek el.