Informatikai szolgáltatások széles skálája Pécsen és környékén.
ESET 2022-es verzió
Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ESET otthoni termékek legújabb, 2022-es verziói már elérhetőek.

A 2022-es verzió újdonságai

Liveguard

LiveGuard ÚJ funkció

Új, személyre szabott szolgáltatás Önnek, amely még a korábban soha nem látott típusú fenyegetéseket is képes felfedezni és elhárítani. Fájltípusok széles körét képes kezelni, beleértve a dokumentumokat, szkripteket, telepítőprogramokat és futtatható fájlokat is. A gyanús fájlokat egy biztonságos, zárt tesztkörnyezetben futtatja le az ESET HQ Cloud felhőalapú rendszerben.

Mely termék tartalmazza?

ESET Smart Security Premium


Exploit blokkoló

Exploit blokkoló TOVÁBBFEJLESZTETT

Árulkodó jeleket keres arra vonatkozóan, hogy találhatók-e fertőzött fájlok vagy rosszindulatú szoftverek adatként beágyazva a Windows Rendszerleíró-adatbázisában (amely a Microsoft Windows operációs rendszer alacsony szintű beállításainak és a registry bejegyzéseket használó alkalmazások hierarchikus adatbázisa).


Behatolásmegelőző rendszer (HIPS)

Behatolásmegelőző rendszer (HIPS) TOVÁBBFEJLESZTETT

Az operációs rendszeren futó folyamatok ellenőrzése által a kártevők és a nem kívánt hozzáférési kísérletek ellen nyújt védelmet. Lehetővé teszi a rendszer viselkedésének részletesebb testreszabását a viselkedésalapú észlelésre összpontosítva. Lehetőséget ad szabályok felvételére a rendszerleíró adatbázisra, az aktív folyamatokra és a telepített programokra vonatkozóan.


Zsarolóprogram elleni védelem

Zsarolóprogram elleni védelem TOVÁBBFEJLESZTETT

Olyan típusú kártevők ellen is védelmet nyújt, amelyek zárolják vagy titkosítják személyes adatait, és váltságdíjat követelnek értük.


Netbank- és tranzakcióvédelem

Netbank- és tranzakcióvédelem TOVÁBBFEJLESZTETT

A biztonságos böngészőn keresztül aggodalmak nélkül fizethet online, és bármely támogatott böngésző esetében beállíthatja, hogy alapértelmezetten biztonságos módban induljon el. Automatikusan megvédi adatait az internetes banki szolgáltatások és a webalapú kriptopénztárcák elérése közben. Titkosítja a billentyűzet és a böngésző közötti kommunikációt, és értesíti Önt, ha a szolgáltatást nyilvános Wi-Fi hálózaton használja. Védelmet nyújt a billentyűzetfigyelő (keylogger) alkalmazásokkal szemben.


Password manager

Password Manager TOVÁBBFEJLESZTETT

Egy helyen tárolhatja jelszavait, automatikusan kitöltheti az űrlapokat és rendkívül erős, titkosított jelszavakat generálhat. Csupán a mesterjelszót szükséges megjegyeznie. Emellett távolról is kijelentkezhet minden webhelyről, és biztonságban tudhatja böngészési előzményeit. A Biztonsági jelentés segítségével áttekintheti fiókja biztonságát, illetve azonnal értesülhet a jelszavait fenyegető kockázatokról. Az iOS arcfelismerő technológiáját és a Google Authenticatort (kétfaktoros azonosítás) is használhatja a jelszavak biztonságának további javítása érdekében.

Mely termék tartalmazza?

ESET Smart Security Premium

Érvényes ESET licenccel rendelkező felhasználóink díjmentesen frissíthetnek a 2022-as verzióra, melyet rátelepítéssel végezhetnek el.