Informatikai szolgáltatások széles skálája Pécsen és környékén.
ESET 2019-es verzió
Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ESET otthoni termékek legújabb, 2019-es verziója már elérhetőek.

Miben más a 2019-es verzió?

Biztonsági jelentés funkció – Továbbfejlesztve

A továbbfejlesztett biztonsági jelentés funkció segítségével figyelemmel kísérheti különböző védelmi modulok statisztikai adatait, így betekintést nyerhet a program hatékony működésébe. Ezen adatok megmutatják például a webvédelem és a szülői felügyelet által letiltott weboldalak, az észlelt és blokkolt kéretlen alkalmazások számát, a webkamerához való hozzáféréseket és még további számos, hasznos információt. Öt előre beállított elem közül választhat a megadott prioritások alapján, és betekinthet olyan funkciók működésébe is, mint például az Adattitkosítás, a Password Manager, a Lopásvédelem vagy a Szülői felügyelet.

Még gyorsabb és egyszerűbb telepítés

A folyamat optimalizálásával a telepítési idő akár 40 százalékát is megtakaríthatja, így a legújabb ESET termékek telepítése már csak néhány másodpercet vesz igénybe.

Összekapcsolt otthon felügyelete

A továbbfejlesztett Összekapcsolt otthon felügyelete segítségével tesztelheti otthoni routerét és a hozzá csatlakoztatott okos eszközeit, olyan sérülékenységek után kutatva, mint például gyenge vagy alapértelmezett jelszavak, különböző port sebezhetőségek, ismert firmware-sérülékenységek, és rosszindulatú domain nevek. A funkció ezen felismert hibákra megoldási javaslatokat is nyújt.

Középpontban az adatvédelem - A GDPR rendelkezéseinek megfelelően

Az ESET otthoni termékeinek 2019-es verziói az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően kerültek kialakításra.

Érvényes ESET licenccel rendelkező felhasználóink díjmentesen frissíthetnek a 2019-es verzióra, melyet rátelepítéssel végezhetnek el.