Informatikai szolgáltatások széles skálája Pécsen és környékén.
ESET 2022-es verzió
Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ESET otthoni termékek legújabb, 2022-es verziói már elérhetőek.

Adatmentés

HDD

Olyan esetekben tudunk adatot menteni az adathordozó (általában merevlemez, vagy pendrive, memória kártya, SSD meghajtó) megbontása nélkül, amikor az adathordozó még bizonyos mértékben működőképes. Ilyen estek általában akkor fordulnak elő, ha az adatok valamiért eltűntek, azokat letörölték, összeomlott a rendszer, rátelepítettek egy másik operációs rendszert, vagy hibás szektorok vannak a lemezen. Fizikailag sérült, de még működőképes merevlemez, melyen szektorhibák, kondícióvesztés esete áll fenn, sok esetben szintén menthetőek megbontás nélkül.

Amennyiben fizikailag működésképtelen az adathordozó, illetve mechanikailag sérült (működésképtelen motor, leszakad fej, stb.), úgy az adatmentés csak a sérült adathordozó laboratóriumi körülmények között történő megbontásával javítható és menthető. Ilyen munkák elvégzésére nem rendelkezünk megfelelő eszközparkkal, azt javasoljuk, hogy olyan adatmentésre specializálódott vállalkozással vegyék fel a kapcsolatot, akik megbontásos adatmentést vállalnak!

Adat-visszaállítási tevékenységünket eredménycentrikus (sikerdíjas) rendszerben végezzük. Tehát Ön a munkánkért csak akkor fizet, ha az adat-visszaállítás sikeres volt! Bevizsgálási díj nincs.